012 260 260
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,5/5

Klantbeoordelingen

0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Gegomde kleefband voor kleefbanddispenser Grip Taper®
Gegomde kleefband voor kleefbanddispenser Grip Taper® - 1

Gegomde kleefband voor kleefbanddispenser Grip Taper®

(2 producten)
In stockVerzonden in 24u
Tot -15%
Nieuw
Vanaf
3,83 €Excl. BTW

per stuk

Alle prijzen tonen
  • Onschendbare sluiting: de lijm dringt na het drogen diep door in het karton van uw doos.
  • Veilig: elke poging tot openen van de doos laat een onuitwisbare beschadiging achter.
  • Esthetisch: de kleefband wordt één met de doos en valt daardoor nauwelijks op.
  • Keuze uit 2 varianten: standaard of versterkt.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Snel aangebracht met een dispenser, voor perfect gesloten dozen.


Met deze gegomde kleefband kan u uw kartonnen dozen perfect en makkelijk sluiten. Voor een optimaal gebruiksgemak raden we aan om de kleefband te combineren met de draagbare kleefbanddispenser Grip Taper®. Deze kleefbanddispenser bevochtigt automatisch de kleefband over de gewenste lengte. Hierdoor wordt de lijm geactiveerd en kan u uw doos stevig afsluiten. Na het opdrogen van de lijm is de kleefband één geworden met het karton van de doos. Resultaat? Een onschendbare sluiting die garandeert dat elke poging tot openen van de doos onmiddellijk zichtbaar wordt.


  • Sterke kleefkracht: de plantaardige lijm (op basis van zetmeel) van deze gegomde kleefband dringt onmiddellijk en diep door in de vezels van de kartonnen doos, voor een uiterst doeltreffende, permanente en fraudebestendige sluiting. De Grip Taper® gegomde kleefband heeft een zeer hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen en vocht. Het is dan ook ideaal voor exporttoepassingen en een langdurige opslag.
  • Veilig en fraudebestendig: zodra de lijm op de tape is opgedroogd, leidt elke poging om de gegomde kleefband af te scheuren tot duidelijk zichtbare schade aan de doos. De gegomde kleefband vormt een uitstekende bescherming tegen diefstal en het onbedoeld openen van verpakkingen. Gegomde kleefband garandeert ook een hoge mechanische sterkte.
  • Esthetisch: deze gegomde kleefband wordt één met de kartonnen verpakking en is daardoor amper zichtbaar. Het vormt een nette en discrete sluiting.
  • Gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Eenvoudig te recycleren na gebruik, samen met uw kartonnen doos.
  • Gegomde kleefband kan verscheidene jaren worden bewaard zonder kwaliteitsverlies. Het is echter het best om het op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur te bewaren.
  • Keuze uit 2 varianten: standaard kwaliteit (kraftpapier van 70 g/m²) of versterkte kwaliteit (kraftpapier 120 g/m² en versterkende glasvezels, ideaal voor het sluiten van zwaardere dozen).

Recycled_100_nl_BE

Recyclable_nl_BE